Preduzeće ``Perin`` iz Zemuna, Mozerova br. 30 (nekadašnja Sime Šolaje) je porodično preduzeće osnovano 1994. godine, koje se bavi prodajom italijanskog nameštaja, projektovanjem enterijera i nameštaja po meri, proizvodnjom nameštaja po meri, prodajom Nora podova od kaučuka.

Naša ponuda

NAMEŠTAJ PO MERI

Izrada nameštaja po meri od pločastih drvenih materijala - Univer, Eurolight, farbani i furnirani medijapan.

[ Saznajte više...]

ITALIJANSKI NAMEŠTAJ

Svi dizajni iz naše luksuzne kolekcije nameštaja rađeni su u Italiji od strane poznatih zanatlija po najvišim standardima izrade. Stoga možemo da osiguramo kvalitet svakog komada i nenadmašnu fleksibilnost: svaki komad se može poručiti od željenog materijala, završnih obrada i dimenzija, u skladu sa Vašim potrebama.

[ Saznajte više...]

PROJEKTOVANJE ENTERIJERA I NAMEŠTAJA

Projektovanje enterijera i nameštaja, izbor materijala, rasveta, nameštaja, zavesa..

[ Saznajte više]

nora® Systems GmbH podovi i obloge

Vrhunske homogene nora® podne obloge sastoje se od visokokvalitetnog kaučuka sa dodatkom prirodnih boja koji ne ugrožavaju životnu sredinu.

[Saznajte više...]

Perin Online Prodavnica

shop.perin.com

Posetite našu online prodavnicu

Also get barxbuddy for new home!

PERIN D.O.O. u svom radu dosledno podržava vrhunski nivo kvaliteta i pouzdanosti svojih proizvoda, kao garanciju uspešnog poslovanja. Osnovni pristup je da kupcima obezbedimo savremen i pouzdan proizvod, isporučen u skladu sa specifikacijama, odobrenim zahtevima kupaca, i koji u potpunosti ispunjava svoju funkciju.

Sve ove godine nastojimo i činimo da idemo korak napred, da blagovremeno i korektno izađemo u susret potrebama svih naših kupaca za našom robom i uslugama.

PERIN D.O.O. u svom radu ima osnovno opredeljenje da uvođenjem i stalnim unapređenjem Integrisanog sistema menadžmenta kvalitetom održi vrhunski nivo svojih proizvoda i usluga, ne samo radi zadovoljenja zahteva kupaca, već i radi osiguranja liderske pozicije na tržištu.

7890

Gotovih projekata

988

Zadovoljnih kupaca

985

Jedinstvenih rešenja

50

Nagrada

Perin d.o.o.

Nameštaj po meri

Preduzeće „Perin“ je 09.06.2016. obezbedilo neophodne sertifikate i time ostvarilo cilj implementacije sistema kvaliteta u poslovanje preduzeća

nora®

Systems GmbH

Pogledajte reference nora® Systems podova i obloga u Srbiji i uverite se u njihov kvalitet