NOVOSTI

NOVO u ponudi: Findeisen itisoni – Nemačka

VISOK kvalitet, NISKA cena. Kliknite ovde za reference.

Sajam i Konferencija o Zelenoj Gradnji

Postovani,

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na ovogodisnji Sajam zelene gradnje!

PERIN je ekskluzivni distributer za Srbiju i Crnu Goru nemacke kompanije nora® koja se bavi proizvodnjom podnih obloga od kaučuka.

Ove godine ucestvujemo na Sajmu i Konferenciji o Zelenoj Gradnji od 02.-04.11.2016. god. u Belexpo centru u Beogradu, ul. Španskih boraca 74, štand br. 19 od 09:30 do 18:00 h.

Predstavicemo program nora® podnih obloga, pozivamo Vas da nas posetite.

Za vise informacija o dogadjaju: http://greenbuildingexpo.rs/en.

Ulaz na sajam (ukljucujuci i predavanja u areni) je besplatan.

53. SAJAM NAMEŠTAJA U BEOGRADU – 10-15.11.2015.

Preduzeće PERIN ima čast i zadovoljstvo da Vas obavesti da će kao i svake godine biti izlagač na Beogradskom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, koji se održava od 10. do 15. novembra 2015. godine.

Svoj program ćemo predstaviti u HALI 2 Beogradskog sajma, NIVO A, štand broj 2212 (blizu inspektorata Hale 2).

Biće nam zadovoljstvo da nas posetite i uverite se još jednom u kvalitet naših proizvoda. Očekujemo Vas.

41. MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA – SEEBBE

Poštovani,
zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da ćemo i ove godine učestvovati na predstojećem Sajmu Građevinarstva koji će se održati u Beogradu od 15.04.2015. do 19.04.2015. i predstaviti proizvodni program nora® podnih obloga.

Naš štand se nalazi u HALI 4 – broj štanda 4034 – novo mesto u sredini Hale.

Pozivamo sve naše poslovne saradnike da se za besplatnu posetu sajmu i našem štandu registruju preko web portala (dovoljno je da izvršite on line popunjavanje registracionog formulara na sajtu seebee.com).

Za popunjavanje formulara kliknite ovde: www.seebbe.com

Takođe Vas obaveštavamo da će naš kolega iz nora® systems GmbH, G-din Gerhard Hierholzer biti prisutan na štandu dana 17.04.2015. i da ćete imati priliku da direktno sa predstavnikom proizvođaca popričate o nora® podovima. i u željenoj boji i dimenziji.

PREKRIVAČI ANTILO Textil u PERIN-u

Firma PERIN u svoj program uvodi i prekrivače španske kompanije ANTILO Textil.

Upoznajte se sa luksuznim, modernim prekrivačima, koji su u slojevima pliša, svile i pamuka. I to sve po pristupačnim cenama.
Katalog raspolozivih prekrivaca na lageru u Beogradu mozete pogledati klikom ovde. Cene su od 128 Euro. Za vise informacija o širem asortimanu slobodno nas kontaktirajte.

nora® UVODI POTPUNO NOVU PALETU BOJA ZA NORAPLAN® ECO

nora systems GmbH je uvela 16 potpuno novih boja za materijal noraplan® eco.

noraplan® eco je trajno elastican pod, koji ne sadrzi PVC, plastifikatore, halogene i poseduje sertifikat Plavog Andjela. Svaka od novih boja je u skladu sa drugim podnim oblogama iz noraplan ponude proizvoda. noraplan® eco je pristupacna opcija za one koje razumeju i vole prednosti gumenih podnih obloga, ali traze ekonomican pod.

Molim Vas da za vise informacija posetite www.nora.com.

Nove boje mozete videti ovde

JOŠ JEDAN SALON NAMEŠTAJA PERIN – SHABBY CHIC

Obaveštavamo Vas da će sledeće nedelje biti otvaranje još jednog salona PERIN na istoj adresi Mozerova 30, Zemun. U novom salonu ćemo predstaviti naš rustičan nameštaj i ručno oslikane komode.

Posetite nas i uverite se da smo unikatni kao i naš namestaj.

SVETSKI “BESTSELLER” NORAPLAN® STONE SLAVI 25. GODIŠNJICU: NOVE BOJE I NOVE POVRŠINE

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je naš klasični proizvod noraplan® stone dobio novi izgled. Za svoju 25. godišnjicu noraplan® stone će biti predstavljen novim, svežijim, svetlijim i modernijim bojama. Takođe, novitet je i to da se od sada noraplan® stone proizvodi i sa glatkom površinom.
Kao i do sada imaćemo 20 standardnih boja sa “hrapavom” površinom. Od toga će 4 najprodavanije boje (1862, 1146, 2306 i 1279) ostati iste dok će ostalih 16 biti kompletno promenjene. Nova glatka površina je raspoloživa u 8 boja (standard).
noraplan® stone je pogodan za svaki tržišni segment. On je savrseno rešenje u oblasti obrazovanja, transporta i industrije a od sada, sa uvođenjem glatke površine, postaje odlično rešenje i za zdravstvene ustanove.
Više informacija o proizvodu na www.nora.com

51. MEĐUNARODNI SAJAM NAMEŠTAJA U BEOGRADU

Poštovani,
zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da nas posetite na predstojećem Sajmu namestaja koji će se održati u Beogradu od 11.11.2013. do 17.11.2013.
Nas štand se kao i prošle godine nalazi u HALI 2 – NIVO A – štand broj 2205.
Ovu manifestaciju ćemo iskoristiti da Vam pokažemo i naš novi proizvod, ručno oslikane komode od medijapana….
Do skorog viđenja!

nora systems – ELEGANTAN DIZAJN – ČISTA BOJA

nora Systems sa ponosom predstavlja proizvod norament 926 satura, najnoviji pod visokih perfomansi pogodan za javne objekte, bolnice, univerzitete…
norament 926 satura je gumena obloga koja zadovoljava želje arhitekata i krajnjih korisnika jer ima fleksibilnu paletu neutralnih i jarkih boja u tone-on-tone dizajnu.
Više o novom proizvodu možete pogledati na sajtu www.nora.com.

NOVI PROIZVODNI PROGRAM – RUČNO OSLIKANE KOMODE OD MEDIJAPANA

Poštovani,
zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da na našem sajtu u delu nameštaj možete pogledati nešto sasvim novo i drugačije. Komode su izrađene od medijapana, ručno su oslikane i pre svega unikatne.
Napomena: radimo po meri i u željenoj boji.

50. MEĐUNARODNI SAJAM NAMEŠTAJA U BEOGRADU

Preduzeće PERIN ima čast i zadovoljstvo da Vas obavesti da će kao i svake godine biti izlagač na Beogradskom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, koji se održava u Beogradu od 12 do 18. novembra 2012 godine. Svoj program ćemo predstaviti u HALI 2 Beogradskog sajma, NIVO A, štand broj 2205 (štand nam je blizu inspektorata Hale 2).

Biće nam zadovoljstvo da nas posetite i uverite se još jednom u kvalitet naših proizvoda. Očekujemo Vas.

FEELGOOD PODOVI. noraplan SENTICA

Sjajna arhitektura budi sjajna osećanja. Ona počinje izborom odgovarajućeg poda. Otkrijte bogatsvo različitih mogućnosti dizajna koje Vam nude noraplan sentica podne obloge od kaučuka. Na raspolaganju je 38 briljantnih boja i bezbrojne kombinacije.

noraplan sentica postavlja standarde boja i dizajna.

Život je ispunjen bojama. Boje odražavaju i utiču na naša osećanja. Istraživači trendova, eksperti za boje i arhitekte su radili zajedno na pronalaženju harmonične kompozicije boja za noraplan sentica podove. Rezultat je sledeći: 32 boje koje se uzajamno mogu kombinovati i 6 boja za naglašavanje, što čini veliki opseg boja za stvaranje atmosfere u prostoriji koja budi dobar osećaj. Diskretan dizajn granula zajedno sa potpuno izjednačeno obojenim površinama maksimalno odgovaraju svakodnevnoj upotrebi. Sledeći ključni faktor koji čini nevidljivi, ali odlučujući doprinos postizanju dobrog osećaja je zdrava klima u zatvorenom prostoru zgrada. noraplan sentica postiže to svojim osobenostima, jer predstavlja podnu oblogu od kaučuka sa niskom emisijom. Dokaz: optimalna funkcionalnost i elegantan dizajn ne moraju se međusobno isključivati.

DANI ENTERIJERA – DELTA CITY

Pozivamo Vas da nas posetite na manifestaciji DANI ENTERIJERA, koji će se održati u holu DELTA CITY-a i to 18 i 19.05.2012. (od 10:00 do 22:00 h). Iskoristite priliku da se upoznate sa našim dizajnom nameštaja i kvalitetom proizvoda.
Očekujemo Vas.

PERIN na PROLEĆNOM HUMANITARNOM BAZARU B.I.S.

Kao i svake godine učestvovaćemo na ovogodisnjem Prolećnom Humanitarnom Bazaru – British International School i dati svoj doprinos ovoj akciji. Bazar će se održati 19.05.2012. godine od 10 – 16 časova u prostorijama Osnovne škole B.I.S. u Užickoj 7a, u Beogradu. Pridružite nam se na našem standu. Ulaz je besplatan i otvoren za sve posetioce.

MEDITERANEO – FESTIVAL VINA, GASTRONOMIJE I VINSKOG TURIZMA

Preduzeće PERIN je učestvovalo kao pokrovitelj na II MEDITERANEO Festivalu vina, tako sto je izložilo svoju kuhinju. Tokom kulinarske radionice koja je organizovana, na našoj kuhinju su pripremani mediteranski specijaliteti. Žiri je bila publika.

Nove proizvodne linije

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo o zvaničnom lansiranju naše dve nove proizvodne linije: noraplan unita (http://www.nora-unita.com/uk) i norament crossline (http://www.nora-crossline.com/uk). Klikom na navedene internet stranice uživaćete u sjajnom filmu lansiranja novog proizvoda, koji svi morate da pogledate!

Odeljak „EXPERIENCE IT NOW“ Vas automatski povezuje sa našim nora dizajn centrom, gde možete izabrati opcije noraplan unita ili norament crossline, kako biste stekli još više utisaka o tome na koji način će podne obloge biti predstavljene u Vašem sledećem projektu!

noraplan® unita: Kaučuk i granit u jedinstvenoj harmoniji. Razvoj noraplan® unita bio je inspirisan senzualnim kontrastom prirodnih materijala kamena i kaučuka. Pravi komadići granita su ugrađeni u fleksibilne podne obloge od kaučuka, dajući im prirodan i jasan izgled. Na taj način se otvara čitavo bogatstvo novih mogućnosti kako u avangardnim arhitektonskim projektima, tako i u funkcionalno orijentisanim zgradama.

norament® 926 crossline: Fascinantno uzajamno dejstvo strukture, boje i svetla. norament® 926 crossline je razvijen zajedno sa dizajnerom Lars Contzen-om. Njegova trodimenzionalna izrezbarena struktura stvara očaravajuće uzajamno dejstvo strukture, svetla i senke. Koncept colourcourage® dizajnera Lars Contzen-a je pomešan sa arhitektonski dokazanim nora® bojama, u svetu boja razvijenih isključivo za nora systems.

nora pads

Sve što vam je potrebno za čišćenje homogenih nora podnih obloga od kaučuka su voda i ekskluzivni nora pads (filcevi za čišćenje). Jaka i agresivna sredstva za čišćenje sada predstavljaju stvar prošlosti. Savršena simbioza ekološkog i ekonomičnog čišćenja, doprinose očuvanju vaših podova.

Pad (filc za čišćenje) i malo vode – to je sve što vam je potrebno. nora pads predstavljaju diskove za čišćenje podova u kojima se nalazi beskonačno mnogo, mikroskopski malih dijamanata. Pod se mehanički čisti i polira – samo uz pomoć vode i bez bilo kakvih hemijskih supstanci. nora pads su pogodni za svakodnevno održavanje, kao i za obnavljanje izuzetno prljavih ili oštećenih podova. Mogu se koristiti na velikom broju mašina standardnog tipa i dostupni su u različitim veličinama. nora pads su pravljeni isključivo za nora podne obloge od kaučuka.

Preuzmite katalog u PDF ili u Word formatu.

nora® Interior Design Studio

Nova online usluga za arhitekte u norinom studiju za dizajn enterijera: koristimo priliku da Vas obavestimo da od sada na adresi nora.com postoji nova online usluga za dizajn enterijera, koja olakšava posao arhitekata i projektanata.

Uz samo nekoliko klikova mišem možete isprobati razlicite boje podnih obloga, a zatim ih prebaciti na svoju CAD aplikaciju ili 3D program za modeliranje. U studiju za dizajn enterijera može se interaktivno testirati uzajamni uticaj prostorije i podne obloge. Sistem obezbeđuje uvid u mnoštvo tržišnih segmenata i oblasti primene – od poslovnih ustanova do bolnica.

Studiju za dizajn enterijera možete pristupiti preko našeg sajta www.nora.com/depod meni karticom “Market Segments & Projects“ ili direktno na http://nora.esignserver2.com/gallery.do

Nadamo se da ce Vam informacije koje saljemo u nastavku biti interesantne i pre svega koristiti u radu.

nora® reference u Srbiji

Posetite novu stranu na našem sajtu posvećenu
nora® podnim oblogama i referencama u Srbiji.

Kliknite ovde da pogledate snimke i panorame.

NORA®

Systems GmbH

Posetite nas

Sime Šolaje (Mozerova) 30 11080 Zemun, Srbija

+381 11 2195 701
+381 11 316 33 27
+381 63 333 838
+381 63 773 22 57

RADNO VREME:
PRIVREMENO RADNO VREME
Radnim danima od 08:00 do 17:00
Subotom od 08:00 do 14:00
Nedeljom ne radimo
Radno vreme Projektnog biroa od 8 do 16h

SAJMOVI

Perin je redovni učesnik sajma nameštaja u Beogradu. Kao ekskluzivni zastupnik kompanije nora®, firma Perin učestvuje i na sajmovima gradjevinarstva u Beogradu.

Pogledajte fotografije i nagrade sa prethodnih učešća.

Sajam nameštaja 2015

nora® Sajam građevinarstva 2015

Sajam 2014

Sajam 2013

nora® Sajam građevinarstva 16-20. april 2013.

Sajam 2012

nora® Sajam građevinarstva 24-28. april 2012.

Sajam 2011

Sajam 2009

  • Nagrada za kvalitetan proizvod u robnoj grupi „nameštaj za odlaganje u stanu“ polica – L arc – en – ciele

Sajam 2008

Sajam 2007

  • 2007. god „Zlatni ključ“ za racionalizaciju prostora u organizaciji nameštaja.

Sajam 2006

  • „Zlatni ključ“ za dizajn kreveta „Skulptura“
  • Nagrada za kvalitetan nastup i estetski izgled štanda

nora®

Systems GmbH

Pogledajte reference nora® Systems podova i obloga u Srbiji

Posetite nas

Sime Šolaje (Mozerova) 30 11080 Zemun, Srbija

+381 11 2195 701
+381 11 316 33 27
+381 63 333 838
+381 63 773 22 57

RADNO VREME:
Radnim danima od 08:00 do 20:00
Subotom od 08:00 do 14:00
Nedeljom ne radimo
Radno vreme Projektnog biroa od 8 do 16h